Onze werkwijze
Wij zijn ervan overtuigd dat elke leerling baat heeft bij een voor hem/haar geschikte aanpak. We vinden rust en geduld enorm belangrijk, we proberen verschillende invalshoeken en zoeken door tot de prettigste wijze waarop de stof zo goed mogelijk wordt opgenomen. Verder proberen we een omgeving te creëren waarin de leerling zich prettig en begrepen voelt.

Wanneer nodig zorgen we voor duidelijke samenvattingen of extra opgaven.

Corona
Onze bijlessen zijn weer bijna zoals voor de COVID-pandemie. We maken alleen nog gebruik van een plexiglas scherm tussen jou en de docent in. Mocht je toch geen risico willen nemen, kan de les ook online gegeven worden!

Hoi, ik ben Laura. Na het halen van mijn VWO diploma heb ik gekozen voor de HBO opleiding Toegepaste Wiskunde aan de Haagse Hogeschool in Delft. Inmiddels ben ik afgestudeerd en wil ik mijn plezier in en kennis van de wiskunde graag met anderen delen!

Kennis
Op de middelbare school heb ik in de bovenbouw gekozen voor de profielen Natuur & Gezondheid en Natuur & Techniek, met wiskunde B en natuurkunde.

Ervaring
Al tijdens mijn opleiding heb ik veel bijles gegeven, veelal aan scholieren van de middelbare school, in allerlei vakken; o.a. Wiskunde, Natuurkunde, Engels, Nederlands en Duits. Ook heb ik als studentassistent werkcolleges gegeven aan medestudenten van mijn opleiding. 

Verder heb ik enige ervaring met bijles geven aan scholieren met een chronische ziekte, die daardoor vaker lessen hebben gemist op school.

Hoi, ik ben Moti. Momenteel studeer ik Toegepaste Wiskunde aan De Haagse Hogeschool in Delft. Ik zit nu in het derde studiejaar. Voordat ik hier terecht ben gekomen heb ik een jaar de Lerarenopleiding Wiskunde VO/BVE aan De Hogeschool Rotterdam gedaan en de HAVO op de middelbare school.

Kennis
Ook ik heb op de middelbare school in de bovenbouw gekozen voor de Natuur & Gezondheid en Natuur & Techniek, met de vakken wiskunde B, natuurkunde en biologie.  

Ervaring
Ik heb altijd veel bijles gegeven, voornamelijk in wiskunde. Op de middelbare begon ik met bijles geven aan de vriendjes van mijn broertje of zusje. Daarnaast heb ik me, tijdens de Lerarenopleiding Wiskunde, ingeschreven bij een uitzendbureau voor bijles. Ook heb tijdens deze opleiding een half jaar voor de klas gestaan, waarin ik veel geleerd heb als het gaat om de behoeftes van verschillende leerlingen. 

De opleiding Toegepaste Wiskunde gaat in op veel verschillende aspecten binnen de wiskunde: lineaire algebra, statistiek, programmeren (VBA, Python, Delphi, Pascal), numerieke wiskunde, data analyse, operationele research, modellen opstellen en verzekeringswiskunde.